top of page

Contact

Neem contact met ons op voor eventuele aanvullende informatie, vragen over beschikbaarheid, lang verblijf, groepsaccommodatie, etc.

Boschi Toscana

 

Loc. Casori, Valdottavo

55023 - Borgo a Mozzano (Lucca)

Italy

boschitoscana@gmail.com

 

Coordinates:

43*57.083 N

10*29.006 E

Eigen Vervoer

De huizen Boschi liggen 2 km van het plein van Valdottavo, heuvel opwaarts, via een slingerende weg tussen de olijven. Je bereikt de huizen via een eenbaans asfaltweg met op regelmatige afstanden uitsparingen om even opzij te gaan staan voor tegengangers. Langzaam rijden en goed toeteren voor alle bochten. De weg wordt alleen gebruikt door (zeer vriendelijk) plaatselijk verkeer . Een kort stuk van het laatste traject is een zandweg, ongeveer 400 meter lang, waarna het laatste stuk weer geasfalteerd is om makkelijk bij de huizen  te komen. De ligging en het uitzicht zijn zeer zeker de moeite van de 5 minuten heuvelopwaards rijden waard!

Route: U ontvangt de routebeschrijving wanneer U reserveert .

 

Openbaar Vervoer

Vliegvelden in Pisa (45 min) en Florence (60 min), met mogelijke goedkope vluchten (Easyjet,  Ryanair, Transavia, Norvegian Air etc).

Vanuit Diecimo (5 km) vertrekken treinen naar diverse bestemmingen, zoals bijvoorbeeld Lucca en Cinque Terre.  Vanaf het station in Lucca  kunt U de rest van Italie bezoeken.

Valdottavo heeft driemaal per dag  busverbinding naar centrum Lucca. Lucca heeft een busverbinding naar  Pisa en Florence en de vliegvelden. 

Ondanks deze  openbaar vervoer verbindingen is het  aangeraden  over eigen vervoer te beschikken, gezien de bussen niet vaak rijden en de huizen Boschi op 2 km afstand (en 350 m. heuvelopwaards) van het dorp liggen.

Location
bottom of page